Üvegasztal 150x90x70 fekete

Üvegasztal 150x90x70 fekete

Üvegasztal 150x90x70 fekete

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 25 738 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Üvegasztal 150x90x70 fekete - termékleírás

A klasszikus kerti asztal üveglapal, amely a legtöbb székek modelljéhez illik. Tökéletes a kertre vagy a teraszra egy nagyobb családi találkozón vagy barátaival. A csúszásmentes lábak biztosítják a stabilitást és a biztonságos használatot. Az asztali lábak további kontúrokkal vannak ellátva, hogy támogassák az asztallapot és erősítsék a széleit. A kiegészítő rögzítő keret biztosítja a teljes tartósságot és a nagyobb terhelés lehetőségét az asztallapon. Az univerzális színek bármilyen elrendezésbe illeszkednek. Az asztalhoz Vigo vagy Himalaya székeket ajánlunk. JÓ TUDNI: *Az erősített üveg ötször jobban ellenáll a mechanikai sérülésnek, mint a normál és az úgynevezett 'termikus sokk', azaz gyors hőmérsékletváltozás ellen is (hűvös italokat vagy jégtálakat helyezhet az asztalra)

Ez a termék a kategóriába tartozik Kerti bútor, a márkához tartozik MERKURY MARKET az e-shop kínálatában MerkuryMarket.hu.

Termék Üvegasztal 150x90x70 fekete csoport termékei között található Kerti székek, a márka gyártja MERKURY MARKET, az eladó ajánlatában MerkuryMarket.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Kerti asztalok, a márkához tartozik MERKURY MARKET, az e-shopban megtalálod MerkuryMarket.hu.

Üvegasztal 150x90x70 fekete - termék paraméterei

Üvegasztal 150x90x70 fekete - ár és elérhetőség előzményei

Üvegasztal 150x90x70 fekete - egyéb érdekes termékek

Üvegasztal 150x90x70 fekete - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?