Asztal kicsi összecsukható 52x46cm

Asztal kicsi összecsukható 52x46cm

Asztal kicsi összecsukható 52x46cm

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 7 017 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Asztal kicsi összecsukható 52x46cm - termékleírás

Egyszerű és ugyanakkor nagyon stílusos kis asztal kereszt alapzattal. Az egész szürke porszórt fémből készül, ennek köszönhetően sima és fényes. Korróziógátló bevonattal. Az univerzális szín a legtöbb bútor- vagy kerti elrendezéshez, teraszhoz illeszkedik. Egyszerű és egyedülálló megjelenése felélénkít minden belső teret. Az asztal nagyon könnyen tisztítható, és könnyen átfesthető más színre, ha szükséges. Ez a funkció teszi az asztalt hasznossá tobb alkalomra és az év bármely szakaszában. Kis méretei azt jelentik, hogy dohányzóasztalként, díszítőasztalként szolgálhatnak. Könnyű és praktikus, hasznos minden kertben, teraszon vagy erkélyen. hajtogatott, porszórt keret, korróziógátló cink, könnyű 

Ezt a terméket a csoportban találja Kerti bútor, a márkához tartozik MERKURY MARKET az e-shop kínálatában MerkuryMarket.hu.

Termék Asztal kicsi összecsukható 52x46cm termékcsoporthoz tartozik Kerti asztalok, a márkához tartozik MERKURY MARKET, az e-shopban megtalálod MerkuryMarket.hu.

Ez a termék a kategóriába tartozik Kerti asztal, a márkához tartozik MERKURY MARKET az e-shop kínálatában MerkuryMarket.hu.

Asztal kicsi összecsukható 52x46cm - termék paraméterei

Asztal kicsi összecsukható 52x46cm - ár és elérhetőség előzményei

Asztal kicsi összecsukható 52x46cm - egyéb érdekes termékek

Asztal kicsi összecsukható 52x46cm - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?