Kerti technorattan bútor New York cappuccino

Kerti technorattan bútor New York cappuccino

Kerti technorattan bútor New York cappuccino

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 272 621 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kerti technorattan bútor New York cappuccino - termékleírás

New York 2 in 1. Technorattan bútor, amely alkalmas étkezéshez is. Az asztal megerõsített lábakkal rendelkezik, amely biztosítja a termék stabilitását. A készlet párnáinak köszönhetõen alkalmas a pihenésre, így bármikor kényelmesen olvashat vagy eltölthet egy kellemes vacsorát a kertben vagy az erkélyen. A technorattan textúrának köszönhetõen eleganciát varázsol minden kertbe és teraszra. A kanapé, fotelek és székek akár 7 fõ befogadására is alkalmasak. Az asztalon lévõ vastag üveglap idõtálló. A modul méretei (cm): Fotel: 66x72x48 Kanapé: 179x72x84 Táblázat: 140x65x70 Puff: 57x57x34 JÓ TUDNI: * Technorattan (másnéven mesterséges rattan) - mesterségesen megerősített polietilénszálas HPDE vagy poliuretánból készült, amely a természetes rattan megjelenésén, színein és jellemzőin alapul. A technorattanból készült bútorok ellenállnak a kedvezőtlen időjárási viszonyoknak, különösen az UV sugárzásnak * Az erősített üveg ötször jobban ellenáll a mechanikai sérülésnek, mint a normál és az úgynevezett. 'termikus sokk', azaz gyors hőmérsékletváltozás ellen is (hűvös italokat vagy jégtálakat helyezhet az asztalra)

Termék Kerti technorattan bútor New York cappuccino termékcsoporthoz tartozik Kerti bútor, a márkához tartozik MERKURY MARKET, MERKURY MARKRT az e-shop kínálatában MerkuryMarket.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Kerti asztalok, a márkához tartozik MERKURY MARKET, MERKURY MARKRT, az e-shopban megtalálod MerkuryMarket.hu.

Termék Kerti technorattan bútor New York cappuccino termékcsoporthoz tartozik Kerti asztal, a márkához tartozik MERKURY MARKET, MERKURY MARKRT az e-shop kínálatában MerkuryMarket.hu.

Kerti technorattan bútor New York cappuccino - termék paraméterei

Kerti technorattan bútor New York cappuccino - ár és elérhetőség előzményei

Kerti technorattan bútor New York cappuccino - egyéb érdekes termékek

Kerti technorattan bútor New York cappuccino - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?