Asztal fábol 120x65x68cm

Asztal fábol 120x65x68cm

Asztal fábol 120x65x68cm

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 38 612 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Asztal fábol 120x65x68cm - termékleírás

Egyedülálló kerti asztal az égett fa stílusában. A sötét színek világos pontokkal minden bizonnyal kiemelkednek a többi kerti bútorok között. A bútorok legnagyobb előnye a hatékony tengerészkerék, amely egyidejűleg támogatja az egészet. Az asztal további lábakra van szerelve, amelyek stabilizálják. Az asztalhoz azt ajánljuk, hogy ugyanazból a háttámlával ellátott padokból vásároljunk  vagy anélkül,  ugyanolyan stílusban, hogy kényelmes pihenés készletet hozzunk létre az oldschool stílusban. Az asztal napernyő nyílással, hogy tovább növelje a felhasználók kényelmét. A felhasznált anyagoknak köszönhetően a bútorok kiváló minőségűek és többszezonosak. A bútor természetes fenyőfából készült, amely égetési eljáráson ment keresztül, ami növelte az anyag tartósságát és ellenálló képességét a kedvezőtlen körülményekkel szemben. A Asztalt ezután vizes alapozóval kezelték, majd a következő lépésben egy réteg színtelen poliuretán lakkal festették le. A asztalok természetes fából készülnek, így mindegyik egyedi és különleges. A gyártó azt ajánlja, hogy használjon olajat vagy lakkot a hibátlan szín megőrzése, a fa impregnálása és a szerkezet károsodás elleni védelme érdekében.

Termék Asztal fábol 120x65x68cm termékcsoporthoz tartozik Kerti bútor, a márkához tartozik MERKURY MARKET az e-shop kínálatában MerkuryMarket.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Kerti asztalok, a márkához tartozik MERKURY MARKET, az e-shopban megtalálod MerkuryMarket.hu.

Termék Asztal fábol 120x65x68cm termékcsoporthoz tartozik Kerti asztal, a márkához tartozik MERKURY MARKET az e-shop kínálatában MerkuryMarket.hu.

Asztal fábol 120x65x68cm - termék paraméterei

Asztal fábol 120x65x68cm - ár és elérhetőség előzményei

Asztal fábol 120x65x68cm - egyéb érdekes termékek

Asztal fábol 120x65x68cm - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?