Asztal Bistro fekete

Asztal Bistro fekete

Asztal Bistro fekete

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 8 967 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Asztal Bistro fekete - termékleírás

Állandó, több szezonális asztal Bistro edzett üveglappal. Kompakt méreteinek köszönhetően jól illeszkedik mind a kertben, mind egy nagyon kis erkélyen. A fém lábak kerek műanyag kerékkel vannak erősítve és csúszásgátló párnákkal a talpain, így csúszós felületre vagy eső után helyezhetjük. Nagyon egyszerű és gyors összeszerelés. Az asztalhoz ugyanazon sorozatú székeket ajánljuk. JÓ TUDNI: *Az erősített üveg ötször jobban ellenáll a mechanikai sérülésnek, mint a normál és az úgynevezett 'termikus sokk', azaz gyors hőmérsékletváltozás ellen is (hűvös italokat vagy jégtálakat helyezhet az asztalra)

Termék Asztal Bistro fekete termékcsoporthoz tartozik Kerti bútor, a márkához tartozik MERKURY MARKET az e-shop kínálatában MerkuryMarket.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Kerti asztalok, a márkához tartozik MERKURY MARKET, az e-shopban megtalálod MerkuryMarket.hu.

Termék Asztal Bistro fekete termékcsoporthoz tartozik Kerti asztal, a márkához tartozik MERKURY MARKET az e-shop kínálatában MerkuryMarket.hu.

Asztal Bistro fekete - termék paraméterei

Asztal Bistro fekete - ár és elérhetőség előzményei

Asztal Bistro fekete - egyéb érdekes termékek

Asztal Bistro fekete - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?