Asztal Round fém Sven 100x71cm

Asztal Round fém Sven 100x71cm

Asztal Round fém Sven 100x71cm

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 42 512 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Asztal Round fém Sven 100x71cm - termékleírás

Univerzális, kerek asztal, fémszerkezetének köszönhetően többszezoni. Csúszásgátló párnákkal rendelkezik. Az asztal az asztallap alatt található megerősítve a lábakhoz rögzített fémgyűrűvel, amely ráadásul úgy működik, mint egy ernyő stabilizáló, az egészet stabilá és tartósabbá téve. 100 cm átmérőjű deszka, a szerkezetnek köszönhetően alapvetően sima és lapos. A fémkeretet porfestékkel vonták be, ami az asztalt sima és fényes, nagyon könnyen tisztítható, csak törölje le nedves ruhával Gyönyörű ezüstszürke szín biztosan feltűnik a készülék hátterén. Az asztalhoz ugyanazon sorozatú székeket ajánljuk. ernyő kinyitása a lábak megerősítése és az ernyő stabilitása az asztallap alatt porbevonatú keret

Ezt a terméket a csoportban találja Kerti bútor, a márkához tartozik MERKURY MARKET az e-shop kínálatában MerkuryMarket.hu.

Termék Asztal Round fém Sven 100x71cm termékcsoporthoz tartozik Kerti asztalok, a márkához tartozik MERKURY MARKET, az e-shopban megtalálod MerkuryMarket.hu.

Ez a termék a kategóriába tartozik Kerti asztal, a márkához tartozik MERKURY MARKET az e-shop kínálatában MerkuryMarket.hu.

Asztal Round fém Sven 100x71cm - termék paraméterei

Asztal Round fém Sven 100x71cm - ár és elérhetőség előzményei

Asztal Round fém Sven 100x71cm - egyéb érdekes termékek

Asztal Round fém Sven 100x71cm - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?