Hinta gólyafészek - két ember számára

Hinta gólyafészek - két ember számára

Hinta gólyafészek - két ember számára

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 26 912 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Hinta gólyafészek - két ember számára - termékleírás

A hinta ideális megoldás földterületre, teraszra, kertre vagy házra. Fém vázzal rendelkezik, így nem kell attól tartania, hogy használat közben elveszíti formáját. Természetes pamutból készül, ami kellemes tapintású és nagyon tartós. A hinta háttámlával és kartámasszal rendelkezik, ami nagyon kényelmes. Bírja a maximális 230 kg terhelést. Az ülés körüli hosszú, stílusos bojtok bármilyen takaróhoz illenek este. Kívül és belül is felakasztható, modern megjelenést kölcsönözve a szobának. A hintában kényelmesen ihatunk kávét, könyvet olvashatunk vagy filmet nézhetünk, ülhetünk és hintázhatunk. Két ember számára tervezett hinta. A lengéstesztet statikusan, azaz lengés nélkül kell elvégezni.

Termék Hinta gólyafészek - két ember számára termékcsoporthoz tartozik Kerti bútor, a márkához tartozik MERKURY MARKET az e-shop kínálatában MerkuryMarket.hu.

Ez a termék a kategóriába tartozik Fém bútorok, a márka gyártja MERKURY MARKET, az eladó ajánlatában MerkuryMarket.hu.

Termék Hinta gólyafészek - két ember számára csoport termékei között található Kerti házak, a márkához tartozik MERKURY MARKET az e-shop kínálatában MerkuryMarket.hu.

Hinta gólyafészek - két ember számára - termék paraméterei

Hinta gólyafészek - két ember számára - ár és elérhetőség előzményei

Hinta gólyafészek - két ember számára - egyéb érdekes termékek

Hinta gólyafészek - két ember számára - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?