Függőágy Brazil fotel 100x130 bézs

Függőágy Brazil fotel 100x130 bézs

Függőágy Brazil fotel 100x130 bézs

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 6 241 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Függőágy Brazil fotel 100x130 bézs - termékleírás

Divatos hinta felnőtteknek  brazil stílusban. A széles, tartó ülést 98 cm-es fából készült válaszfalakkal nem kell összecsukni, az anyag nem varrott, ezért ergonómiai jellemzőkkel van ellátva és minden felhasználó számára alkalmas. Puha, így nincs szükség széles párnákkal. Ennek a hintának az előnye kétségtelenül az a lehetőség, hogy bárhol lehessen lógni, nem tartósan rögzítve van. A sokoldalú fehér és bézs színek biztosan illeszkednek más bútorokhoz. Az anyag könnyen tisztítható, csak távolítsa el a fáról, és mossa ki egy mosógépben, vagy tisztítsa meg nedves ruhával. A függőágy nagyon kényelmes - többek között  lélegáteresztő és ergonomikus. A szabadban, valamint bent is elhelyezhető, modern megjelenéssel illeszkedik a belső terekbe is.

Ez a termék a kategóriába tartozik Kerti bútor, a márkához tartozik MERKURY MARKET az e-shop kínálatában MerkuryMarket.hu.

Termék Függőágy Brazil fotel 100x130 bézs csoport termékei között található Kerti hinták, a márka gyártja MERKURY MARKET, az eladó ajánlatában MerkuryMarket.hu.

Függőágy Brazil fotel 100x130 bézs - termék paraméterei

Függőágy Brazil fotel 100x130 bézs - ár és elérhetőség előzményei

Függőágy Brazil fotel 100x130 bézs - egyéb érdekes termékek

Függőágy Brazil fotel 100x130 bézs - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?