Kerti hinta technorattan párnával

Kerti hinta technorattan párnával

Kerti hinta technorattan párnával

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 93 214 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kerti hinta technorattan párnával - termékleírás

A gyönyörű, elegáns technoratán hinta tökéletesen illeszkedik a kertjéhez vagy a teraszához. A széles háttámla és az ülőfelülettel, valamint a nagy, tágas végtető tetővel rendelkező hinta kényelmes és hatékony pihenést garantál. A kényelem növelése érdekében a hintahoz  meleg bézs színű párna is tartozik. Széles, téglalap alakú tető védi a napsütés és a kis eső elől, de szétszerelheti, és alacsony hőmérsékleten is moshatja, így sok éven át lengethető. A megerősített fémkeret lábak növelik a stabilitást és a felhasználó biztonságát. A gyártáskor felhasznált anyagok, például a fém és a robusztus, szövött technoratán 300 kg-os teherbírást garantálnak, így több felnőtt is használhatja egysszerre.   Szerelési útmutató :

Termék Kerti hinta technorattan párnával termékcsoporthoz tartozik Kerti bútor, a márkához tartozik MERKURY MARKET az e-shop kínálatában MerkuryMarket.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Kerti hinták, a márka gyártja MERKURY MARKET, az eladó ajánlatában MerkuryMarket.hu.

Termék Kerti hinta technorattan párnával termékcsoporthoz tartozik Erkély bútorok, márka kínálatában szerepel MERKURY MARKET az e-shop kínálatában MerkuryMarket.hu.

Kerti hinta technorattan párnával - termék paraméterei

Kerti hinta technorattan párnával - ár és elérhetőség előzményei

Kerti hinta technorattan párnával - egyéb érdekes termékek

Kerti hinta technorattan párnával - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?