Kerti technorattan bútor Julia barna

Kerti technorattan bútor Julia barna

Kerti technorattan bútor Julia barna

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 323 323 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kerti technorattan bútor Julia barna - termékleírás

A Julia kerti készlet polyrattanból készül. Három nagyon sokoldalú és halvány színben kapható, így ideális bármilyen elrendezéshez. A szett kanapéból, padból, két fotelből és egy üveg tetejű étkezőasztalból áll. A szett olyan párnákat is tartalmaz, amelyek tökéletesen megfelelnek a szett stílusának és színének, és biztosítják a kényelmes pihenést. A Julia szett az egyik klasszikus és egyszerű bútor, ennek köszönhetően rendkívül stílusos. Nem csak békés estéken, hanem társasági eseményeken is megfelel a célnak. Az asztal teteje edzett üvegből, a bútorok pedig szemcsés acélból készülnek. A modul méretei (cm): Ülés (2): 70x64x73 Kanapé: 178x64x73 Táblázat: 140x70x70 Pad: 135x35x34 JÓ TUDNI: * Technorattan (másnéven mesterséges rattan) - mesterségesen megerősített polietilénszálas HPDE vagy poliuretánból készült, amely a természetes rattan megjelenésén, színein és jellemzőin alapul. A technorattanból készült bútorok ellenállnak a kedvezőtlen időjárási viszonyoknak, különösen az UV sugárzásnak * Az erősített üveg ötször jobban ellenáll a mechanikai sérülésnek, mint a normál és az úgynevezett. 'termikus sokk', azaz gyors hőmérsékletváltozás ellen is (hűvös italokat vagy jégtálakat helyezhet az asztalra)  

Termék Kerti technorattan bútor Julia barna termékcsoporthoz tartozik Kerti bútor, a márkához tartozik MERKURY MARKET az e-shop kínálatában MerkuryMarket.hu.

Kerti technorattan bútor Julia barna - termék paraméterei

Kerti technorattan bútor Julia barna - ár és elérhetőség előzményei

Kerti technorattan bútor Julia barna - egyéb érdekes termékek

Kerti technorattan bútor Julia barna - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?