Kerti bútor készlet technorattan Haiti 1+4 barna

Kerti bútor készlet technorattan Haiti 1+4 barna

Kerti bútor készlet technorattan Haiti 1+4 barna

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 93 214 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kerti bútor készlet technorattan Haiti 1+4 barna - termékleírás

A maximális pontossággal készült, a készlet 4 kényelmes és elegáns székből áll, texturált üléssel és egy magas, stabil asztallal. A szett a felhasználók számára a legnagyobb kényelmet nyújtja. A praktikus multifunkciós készletet kültéri használatra tervezték. A magas asztal az étkezéshez is praktikus. A kényelmes technoratan székek funkcionalitást és eleganciát biztosítanak. A technoratan és a sötétített asztallap univerzális színének köszönhetően a modern belső terekhez is illeszkedik. Ha egynél több ülőhelyre van szüksége, javasoljuk külön a Haiti szék vásárlását JÓ TUDNI: * Technorattan (másnéven mesterséges rattan) - mesterségesen megerősített polietilénszálas HPDE vagy poliuretánból készült, amely a természetes rattan megjelenésén, színein és jellemzőin alapul. A technorattanból készült bútorok ellenállnak a kedvezőtlen időjárási viszonyoknak, különösen az UV sugárzásnak * Az erősített üveg ötször jobban ellenáll a mechanikai sérülésnek, mint a normál és az úgynevezett. 'termikus sokk', azaz gyors hőmérsékletváltozás ellen is (hűvös italokat vagy jégtálakat helyezhet az asztalra) A készlet tartalma 8047109 (asztal) és 8027606 (szék).

Termék Kerti bútor készlet technorattan Haiti 1+4 barna termékcsoporthoz tartozik Kerti bútor, a márkához tartozik MERKURY MARKET az e-shop kínálatában MerkuryMarket.hu.

Kerti bútor készlet technorattan Haiti 1+4 barna - termék paraméterei

Kerti bútor készlet technorattan Haiti 1+4 barna - ár és elérhetőség előzményei

Kerti bútor készlet technorattan Haiti 1+4 barna - egyéb érdekes termékek

Kerti bútor készlet technorattan Haiti 1+4 barna - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?