Háttámlával rendelkező gólyafészek 60x80

Háttámlával rendelkező gólyafészek 60x80

Háttámlával rendelkező gólyafészek 60x80

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 11 311 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Háttámlával rendelkező gólyafészek 60x80 - termékleírás

Gyerekek és felnőttek körében is népszerű négy kötéllel ellátott hinta. A hinta fémkerettel van ellátva, így nem kell aggódnia, hogy az alakja megsemmisül, és akár 120 kg terhelésre is beállítható. Kényelmes, felszerelhető kötelek lehetővé teszik, hogy bárhová elhelyezze, csak győződjön meg róla, hogy a telepítés és a lengés után  a felhasználó számára nincsenek a közelben akadályok. A hinta kényelmes háttámlával és kartámaszokkal rendelkezik.  A hinta a kint és bent is lóghat, így a szoba modern megjelenésű. Ülve és lengve, kávét kortyolhat, könyvet olvashat vagy filmet nézhet.

Ezt a terméket a csoportban találja Kerti bútor, a márkához tartozik MERKURY MARKET az e-shop kínálatában MerkuryMarket.hu.

Termék Háttámlával rendelkező gólyafészek 60x80 termékcsoporthoz tartozik Kerti hinták, a márka gyártja MERKURY MARKET, az eladó ajánlatában MerkuryMarket.hu.

Háttámlával rendelkező gólyafészek 60x80 - termék paraméterei

Háttámlával rendelkező gólyafészek 60x80 - ár és elérhetőség előzményei

Háttámlával rendelkező gólyafészek 60x80 - egyéb érdekes termékek

Háttámlával rendelkező gólyafészek 60x80 - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?