Szék 7 állású Vigo tópszín

Szék 7 állású Vigo tópszín

Szék 7 állású Vigo tópszín

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 23 011 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Szék 7 állású Vigo tópszín - termékleírás

A multifunkcionális kerti szék párnázása az ülésen és a háttámlán egyaránt. Lehetőség van akár 7 pozícióba összeszerelni, így mindenki megtalálja a legmegfelelőbbet. A szabályozást a kartámaszok felemelésével és mozgatásával hajtják végre. A dupla töltésnek köszönhetően a szék nagyon kényelmes és komfortos. A váz fémből és alumíniumból készült, és porszórt, így a szék több évszakos, könnyű és tartós. Az univerzális szín a legtöbb bútor számára megfelelő, tökéletesen kiegészíti a kert vagy a terasz praktikus és modern elrendezését. A szék teljesen összecsukható, így még egy kis erkélyen is kevés helyet foglal el.   JÓ TUDNI: *Textilén- egyfajta hállós kárpitos szövet,amely vinilből készült, kültéri használatra tervezve. A szövet nem szívja fel a vizet, rugalmas és tartós, még nagy terhelés esetén is, továbbá ellenáll a napsugárzóknak. Nem tapad a szennyeződés, a por vagy a penész, gyorsan száradó és könnyen tisztítható.

Termék Szék 7 állású Vigo tópszín termékcsoporthoz tartozik Kerti bútor, a márkához tartozik MERKURY MARKET az e-shop kínálatában MerkuryMarket.hu.

Ez a termék a kategóriába tartozik Kerti székek, a márka gyártja MERKURY MARKET, az eladó ajánlatában MerkuryMarket.hu.

Szék 7 állású Vigo tópszín - termék paraméterei

Szék 7 állású Vigo tópszín - ár és elérhetőség előzményei

Szék 7 állású Vigo tópszín - egyéb érdekes termékek

Szék 7 állású Vigo tópszín - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?