Kerti fotel fábol

Kerti fotel fábol

Kerti fotel fábol

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 23 398 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kerti fotel fábol - termékleírás

Multifunkcionális kerti szék akácfából. Összecsukható fotel több helyzetben, amelynek köszönhetően mindenki megtalálja a legkényelmesebbet. Az egyes beállítások a háttámlák megemelésével és csúsztatásával valósíthatók meg. A szék könnyű és mégis tartós a keresztirányú megerősítéseknek köszönhetően. A szép és természetes szín passzol a legtöbb akácbútorhoz, praktikus és hagyományos kerti és teraszrendezéshez egyaránt. Ehhez a székhez egy téglalap alakú asztalt ajánlunk, amelynek köszönhetően kellemes étkező - relaxációs szettet készít.

Ez a termék a kategóriába tartozik Kerti bútor, a márkához tartozik MERKURY MARKET az e-shop kínálatában MerkuryMarket.hu.

Termék Kerti fotel fábol csoport termékei között található Kerti székek, a márka gyártja MERKURY MARKET, az eladó ajánlatában MerkuryMarket.hu.

Kerti fotel fábol - termék paraméterei

Kerti fotel fábol - ár és elérhetőség előzményei

Kerti fotel fábol - egyéb érdekes termékek

Kerti fotel fábol - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?