Kerti hinta szürke

Kerti hinta szürke

Kerti hinta szürke

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 85 414 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kerti hinta szürke - termékleírás

Stílusos grafit színű háromüléses hinta, amelynek köszönhetően a szabadban töltheti az idejét, ahol pihenhet, vagy családjával vagy barátaival való találkozásra használja. Modern bútorok sok évszakra a gyártáshoz felhasznált anyagoknak, például a fémcsöveknek és a dupla textilanyagból készült ülésnek, amelyet fémzárak nyújtanak és rögzítenek. Az ülés stabil durva rugókkal rendelkezik, amelyek sokkal biztonságosabbak, mint a hagyományos karabinerek. Ezenkívül a gyártó gondoskodott a lábak megerősítéséről és a porszórt fémrudak oldalára és hátuljára helyezéséről, amely az egésznek elegáns megjelenést kölcsönöz. Az ilyen bútorok biztosan berendeznek teraszt, kertet, erkélyt vagy földet. Ennek a hinta vitathatatlan előnye a szilárd, állítható lejtésű felső, így bármikor pihenhetünk a kertben. Összecsukható és szennyeződések esetén mosógépben alacsony hőmérsékleten mosható.   Szerelési útmutató:

Termék Kerti hinta szürke csoport termékei között található Kerti bútor, a márkához tartozik MERKURY MARKET az e-shop kínálatában MerkuryMarket.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Kerti hinták, a márka gyártja MERKURY MARKET, az eladó ajánlatában MerkuryMarket.hu.

Termék Kerti hinta szürke termékcsoporthoz tartozik Erkély bútorok, márka kínálatában szerepel MERKURY MARKET az e-shop kínálatában MerkuryMarket.hu.

Kerti hinta szürke - termék paraméterei

Kerti hinta szürke - ár és elérhetőség előzményei

Kerti hinta szürke - egyéb érdekes termékek

Kerti hinta szürke - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?