Szék fém fekete

Szék fém fekete

Szék fém fekete

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 9 747 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Szék fém fekete - termékleírás

A fémszékek legnagyobb előnye, hogy többszezon jellegűek. A megfelelő impregnálással készült fémből sok éven át használható. A székre jellemző modern kialakítás tökéletesen kiegészíti a kerti elrendezést, a gyönyörű háttámla feletti minták tökéletesen illeszkednek a rózsa pavilonokhoz vagy állványokhoz. Az ergonomikus forma lehetővé teszi a hosszú és kényelmes pihenést. További kényelem érdekében ajánljuk párnát vásárolni. A széles választék itt található. Ezenkívül a széles karfáknak köszönhetően nagyon kényelmes. A lábakon műanyag dugók vannak, amelyek megvédik a teraszt a karcolásoktól. A szék könnyen tisztítható, csak nedves ruhával törölje le a szennyeződést. Mind az alacsony fém asztalokhoz, mind a magas étkezőasztalokhoz alkalmas. A székhez ajánlunk egy asztalt ugyanabból a sorozatból.

Termék Szék fém fekete termékcsoporthoz tartozik Kerti bútor, a márkához tartozik MERKURY MARKET az e-shop kínálatában MerkuryMarket.hu.

Ez a termék a kategóriába tartozik Kerti székek, a márka gyártja MERKURY MARKET, az eladó ajánlatában MerkuryMarket.hu.

Termék Szék fém fekete csoport termékei között található Fém bútorok, a márka gyártja MERKURY MARKET, az eladó ajánlatában MerkuryMarket.hu.

Szék fém fekete - termék paraméterei

Szék fém fekete - ár és elérhetőség előzményei

Szék fém fekete - egyéb érdekes termékek

Szék fém fekete - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?