Fa kerti bútor pad királyi színű cseresznye

Fa kerti bútor pad királyi színű cseresznye

Fa kerti bútor pad királyi színű cseresznye

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 64 353 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Fa kerti bútor pad királyi színű cseresznye - termékleírás

A fa-alumínium pad tökéletesen alkalmazható a kertben vagy a teraszon. Az erős és kényelmes ideális hely a természetben való kikapcsolódásra vagy családdal vagy barátokkal való találkozásra. A királyi padot alumínium és a kiválasztott égerfa kombinációjából készítették, amely a hosszú távú szárításnak köszönhetően garantálja a termék tartósságát és ellenállását a nap, a nedvesség, a szél és az alacsony hőmérsékletek ellen. A fát kétszer impregnáltuk, és az alumínium elemeket korrózióálló festékkel porbevonattal védtük. Ennek köszönhetően a fa megőrzi nemes megjelenését és jellegét, meghosszabbítja tartósságát, a padon lévő ülés enyhe alakú, ami nagyon kényelmessé teszi őket. A Royal Bench tökéletes megoldás azok számára, akik értékelik a stílus egyszerűségét, az eleganciát, a bútorok kényelmét, valamint a termék legmagasabb minőségét és tartósságát. A királyi pad sok éven keresztül díszíti a kertet vagy a teraszt. - pad mérete: hosszúság 150cm, magasság 80cm, ülésmagasság 42 cm - duplán impregnált égerfa - szín: meggy - az alumínium részei rózsdásodás elleni festékkel vannak beszórva.

Termék Fa kerti bútor pad királyi színű cseresznye termékcsoporthoz tartozik Kerti bútor, a márkához tartozik MERKURY MARKET az e-shop kínálatában MerkuryMarket.hu.

Ez a termék a kategóriába tartozik Alumínium bútor, a márkához tartozik MERKURY MARKET, az eladó ajánlatában MerkuryMarket.hu.

Termék Fa kerti bútor pad királyi színű cseresznye csoport termékei között található Kerti padok, márka kínálatában szerepel MERKURY MARKET, boltban megtalálod MerkuryMarket.hu.

Fa kerti bútor pad királyi színű cseresznye - termék paraméterei

Fa kerti bútor pad királyi színű cseresznye - ár és elérhetőség előzményei

Fa kerti bútor pad királyi színű cseresznye - egyéb érdekes termékek

Fa kerti bútor pad királyi színű cseresznye - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?