Napozóágy D-070 Piros

Napozóágy D-070 Piros

Napozóágy D-070 Piros

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 27 298 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Napozóágy D-070 Piros - termékleírás

Egy kényelmes párnával ellátott nyugágy, több pozíciós kerti szék is használható. A párnát le lehet venni, mivel csak a hátsó részén van rögzítve tépőzárral. Az anyag lélegző, nem túlmelegedik, és a nap bármely szakában használható. A szék nagyon könnyen tisztítható, csak nedves ruhával törölje le. Az anyag nem szívja fel a vizet. A nyugágyat beállíthatja az Ön igényei szerint, így könyvet olvashat feküdhet vagy ülhet. Ez biztosítja a teljesen pihentető pihenést minden helyzetben. A összecsukható szék kicsi, teljesen lapos. A speciális vászon rendkívül rugalmas és tökéletesen alkalmazkodik testünk alakjához. A biztonság érdekében a szék csúszásmentes átfedésekkel van felszerelve. JÓ TUDNI: *Textilén- egyfajta hállós kárpitos szövet,amely vinilből készült, kültéri használatra tervezve. A szövet nem szívja fel a vizet, rugalmas és tartós, még nagy terhelés esetén is, továbbá ellenáll a napsugárzóknak. Nem tapad a szennyeződés, a por vagy a penész, gyorsan száradó és könnyen tisztítható.

Ez a termék a kategóriába tartozik Kerti bútor, a márkához tartozik MERKURY MARKET az e-shop kínálatában MerkuryMarket.hu.

Termék Napozóágy D-070 Piros csoport termékei között található Kerti székek, a márka gyártja MERKURY MARKET, az eladó ajánlatában MerkuryMarket.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Kerti nyugágyak, márka kínálatában szerepel MERKURY MARKET az e-shop kínálatában MerkuryMarket.hu.

Napozóágy D-070 Piros - termék paraméterei

Napozóágy D-070 Piros - ár és elérhetőség előzményei

Napozóágy D-070 Piros - egyéb érdekes termékek

Napozóágy D-070 Piros - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?