Napozóágy D-054 Zöld

Napozóágy D-054 Zöld

Napozóágy D-054 Zöld

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 8 187 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Napozóágy D-054 Zöld - termékleírás

Könnyű, sokoldalú nyugágy a kerthez, strandhoz, táborhoz vagy földhöz. Összecsukható, kényelmes, csúszásmentes fogantyúkkal, ezüstporral permetezett fém kerettel rendelkezik. Minden autóba belefér. Csúszásgátló kombinált lábak garantálják a biztonságot csúszós felületeken, pl. az eső után. A napozóágyakon a nap bármely szakaszában pihenhet, az anyag nem okoz kényelmetlenséget, alkalmazkodik a testhez, gyorsan száradó anyag, és nagyon könnyen tisztítható. Csak annyit kell tennie, hogy nedves ruhával törölje le. Az anyag nem szívja fel a vizet. Két helyzetben beállíthatja a kanapét a saját preferenciái szerint, napozáshoz vagy üléshez egy könyv olvasása közben. Ez biztosítja a teljesen pihentető érzést minden helyzetben. JÓ TUDNI: *Textilén- egyfajta hállós kárpitos szövet,amely vinilből készült, kültéri használatra tervezve. A szövet nem szívja fel a vizet, rugalmas és tartós, még nagy terhelés esetén is, továbbá ellenáll a napsugárzóknak. Nem tapad a szennyeződés, a por vagy a penész, gyorsan száradó és könnyen tisztítható.

Ez a termék a kategóriába tartozik Kerti bútor, a márkához tartozik MERKURY MARKET az e-shop kínálatában MerkuryMarket.hu.

Termék Napozóágy D-054 Zöld csoport termékei között található Kerti nyugágyak, márka kínálatában szerepel MERKURY MARKET az e-shop kínálatában MerkuryMarket.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Kerti nyugágy, a márkához tartozik MERKURY MARKET, az e-shopban megtalálod MerkuryMarket.hu.

Napozóágy D-054 Zöld - termék paraméterei

Napozóágy D-054 Zöld - ár és elérhetőség előzményei

Napozóágy D-054 Zöld - egyéb érdekes termékek

Napozóágy D-054 Zöld - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?