Szék Oxford párnával  86x81x112

Szék Oxford párnával 86x81x112

Szék Oxford párnával  86x81x112

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 54 603 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Szék Oxford párnával 86x81x112 - termékleírás

Modern, stílusos szék. Maximális kényelem  a nagy és vastag párnákkal. Az ergonómikus forma biztosítja a maximális kényelmet és a pihenést. A bútorok karfával vannak felszerelve, így még kényelmesebbek. Beltéri és kültéri használatra. A széles lábak csúszásgátló párnákkal garantálják az esőteraszon a biztonságot. A termék minden évszakban könnyen tisztítható, a párnahuzat lehúzható, a keret ellenáll a kedvezőtlen időjárási viszonyoknak. Alkalmas mind az alacsony dohányzóasztalokhoz, mind a magas asztalokhoz. A székhez ajánlunk egy asztalt ugyanabból a sorozatból. JÓ TUDNI: *Technorattan (másnéven mesterséges rattan) - mesterségesen megerősített polietilénszálas HPDE vagy poliuretánból készült, amely a természetes rattan megjelenésén, színein és jellemzőin alapul. A technorattanból készült bútorok ellenállnak a kedvezőtlen időjárási viszonyoknak, különösen az UV sugárzásnak

Termék Szék Oxford párnával 86x81x112 csoport termékei között található Kerti bútor, a márkához tartozik MERKURY MARKET az e-shop kínálatában MerkuryMarket.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Kerti székek, a márka gyártja MERKURY MARKET, az eladó ajánlatában MerkuryMarket.hu.

Termék Szék Oxford párnával 86x81x112 termékcsoporthoz tartozik Erkély bútorok, márka kínálatában szerepel MERKURY MARKET az e-shop kínálatában MerkuryMarket.hu.

Szék Oxford párnával 86x81x112 - termék paraméterei

Szék Oxford párnával 86x81x112 - ár és elérhetőség előzményei

Szék Oxford párnával 86x81x112 - egyéb érdekes termékek

Szék Oxford párnával 86x81x112 - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?