Bergen szék szürke

Bergen szék szürke

Bergen szék szürke

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 7 797 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Bergen szék szürke - termékleírás

Univerzális szék belső és kültéri használatra. Nagyon elegáns és stílusos. Az ergonómikus forma hosszú és kényelmes felhasználást tesz lehetővé. A maximálisan kifeszített szövet gyönyörű tengeri színben nagyon kényelmes, nem kell több párnát használni ahhoz, hogy ezt a széket teljes mértékben használhassa. A durva csövekhez ragasztott és varrott anyag nem nyúlik és nem deformálódik. A tartós keret fémből készült és porszórt, így a felület sima és fényes. Könnyen tisztítható, csak nedves ruhával törölje le. A székek számára azt ajánljuk, hogy vásároljon egy asztalt ugyanabból a Bergen sorozatból, hogy egyedülálló készletet hozzon létre. JÓ TUDNI: *Textilén- egyfajta hállós kárpitos szövet,amely vinilből készült, kültéri használatra tervezve. A szövet nem szívja fel a vizet, rugalmas és tartós, még nagy terhelés esetén is, továbbá ellenáll a napsugárzóknak. Nem tapad a szennyeződés, a por vagy a penész, gyorsan száradó és könnyen tisztítható.

Termék Bergen szék szürke termékcsoporthoz tartozik Kerti bútor, a márkához tartozik MERKURY MARKET az e-shop kínálatában MerkuryMarket.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Kerti székek, a márka gyártja MERKURY MARKET, az eladó ajánlatában MerkuryMarket.hu.

Termék Bergen szék szürke termékcsoporthoz tartozik Kültéri székek, a márkához tartozik MERKURY MARKET, az eladó ajánlatában MerkuryMarket.hu.

Bergen szék szürke - termék paraméterei

Bergen szék szürke - ár és elérhetőség előzményei

Bergen szék szürke - egyéb érdekes termékek

Bergen szék szürke - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?