Szék bézs Berg 4

Szék bézs Berg 4

Szék bézs Berg 4

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 9 747 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Szék bézs Berg 4 - termékleírás

Univerzális belső és külső szék. Nagyon elegáns és stílusos, szépen illeszkedik a legtöbb kerti asztalhoz. Az ergonómikus forma hosszú és kényelmes felhasználást tesz lehetővé. A maximális nyújtható szövet nagyon kényelmes, nem kell extra párnákat használni ahhoz, hogy teljes mértékben kihasználhassa ezt a széket. A vastag csöveken összekötött és varrott anyag nem feszül vagy deformálódik. A lábak duplán vannak megerősítve. A tartós keret fémből és porbevonatból készül, melynek köszönhetően a felület sima és fényes. Könnyen tisztítható, csak törölje le nedves ruhával. A székhez ajánlunk egy asztalt ugyanabból a sorozatból. JÓ TUDNI: *Textilén- egyfajta hállós kárpitos szövet,amely vinilből készült, kültéri használatra tervezve. A szövet nem szívja fel a vizet, rugalmas és tartós, még nagy terhelés esetén is, továbbá ellenáll a napsugárzóknak. Nem tapad a szennyeződés, a por vagy a penész, gyorsan száradó és könnyen tisztítható.

Ez a termék a kategóriába tartozik Kerti bútor, a márkához tartozik MERKURY MARKET az e-shop kínálatában MerkuryMarket.hu.

Termék Szék bézs Berg 4 csoport termékei között található Kerti székek, a márka gyártja MERKURY MARKET, az eladó ajánlatában MerkuryMarket.hu.

Szék bézs Berg 4 - termék paraméterei

Szék bézs Berg 4 - ár és elérhetőség előzményei

Szék bézs Berg 4 - egyéb érdekes termékek

Szék bézs Berg 4 - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?