Kerti napernyő 200 cm kék

Kerti napernyő 200 cm kék

Kerti napernyő 200 cm kék

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 8 967 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kerti napernyő 200 cm kék - termékleírás

A kicsi, összecsukható napernyő alapvető elem minden kiránduláshoz a vízpartra, a kertbe vagy egyszerűen árnyékolásként az erkélyen. Az napernyőt egy azonos színű fogantyúval ellátott gyakorlati huzatba csomagolják, összehajtogatott állapotban nem igényel sok helyet, kényelmesen tárolhatók az autó vagy a csomagtér minden egyes sarkában. A fém rúd kivehető és rögzíthető szorítóval, így könnyen szabályozhatja az esernyő magasságát. A színes csíkokat örömmel fogadják a legkisebbek és vonzzák a látogatók figyelmét. Az napernyő rúd kúpban végződik , így könnyen elhelyezhető bármely puha felületre, nincs szükség állványra. A 200 cm-es, félautomata és a napsugárnak ellenálló poliészter mérete, kétségtelenül előnyös.   JÓ TUDNI: * Poliészter - szintetikus anyag, amely nem szívja fel jól a vizet. Nagy rugalmasság és tartósság jellemzi. Könnyen ápolható anyag, ellenáll a penésznek, gombának, molyoknak és foltoknak.

Termék Kerti napernyő 200 cm kék termékcsoporthoz tartozik Kerti bútor, a márkához tartozik MERKURY MARKET az e-shop kínálatában MerkuryMarket.hu.

Kerti napernyő 200 cm kék - termék paraméterei

Kerti napernyő 200 cm kék - ár és elérhetőség előzményei

Kerti napernyő 200 cm kék - egyéb érdekes termékek

Kerti napernyő 200 cm kék - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?