Dizájn TV asztal Haddie 168,2 cm fehér

Dizájn TV asztal Haddie 168,2 cm fehér

Dizájn TV asztal Haddie 168,2 cm fehér

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 125 359 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Dizájn TV asztal Haddie 168,2 cm fehér - termékleírás

Dizájn TV asztal Haddie 168,2 cm fehér A modern Haddie TV-asztal első pillantásra lenyűgöz egyszerűségével és funkcionalitásával. Elegendő helyet kínál egy multimédiás eszköznek és egyéb apró tárgyaknak, könyveknek, vázáknak és mindennek, amire szüksége van. A stílusos asztal belső tárolóterét egy ezüst fogantyús csuklós ajtó zárja le, amely lehetővé teszi a belső felület maximális kihasználását. A semleges színű dizájn könnyen kombinálható más kiegészítőkkel, bútorokkal, könnyedén beilleszthető különféle belső stílusokba. Adjon egyedi légkört nappalijának, ahol mindenki jól érzi magát. Méret: 168,2 cm x 120 cm x 22 cm (Sz x Ma x Mé)Anyaga: melamin táblaVastagság: 18mmSzín: fehér, világosbarna

Termék Dizájn TV asztal Haddie 168,2 cm fehér termékcsoporthoz tartozik TV-asztalok a TV alatt, a márkához tartozik Sofahouse, színben c6a27e, anyagi változat az MDF, az e-shopban megtalálod Estilofina.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja TV asztalok, márka kínálatában szerepel Sofahouse, a színváltozat az c6a27e, az anyag az MDF, boltban megtalálod Estilofina.hu.

Dizájn TV asztal Haddie 168,2 cm fehér - termék paraméterei

Színc6a27e
AnyagMDF
KategóriaTV-asztalok a TV alatt, TV asztalok
MárkaSofahouse
Színc6a27e
AnyagMDF
E-shopEstilofina.hu

Dizájn TV asztal Haddie 168,2 cm fehér - ár és elérhetőség előzményei

Dizájn TV asztal Haddie 168,2 cm fehér - egyéb érdekes termékek

Dizájn TV asztal Haddie 168,2 cm fehér - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?