Stílusos TV asztal Lucian 170 cm

Stílusos TV asztal Lucian 170 cm

Stílusos TV asztal Lucian 170 cm

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 392 190 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Stílusos TV asztal Lucian 170 cm - termékleírás

Stílusos TV asztal Lucian 170 cm A Lucian TV asztal a természetes és az ipari dizájn tökéletes kombinációja. A tölgyfa világos árnyalata természetes, friss hangulatot kölcsönöz a bútornak. A fekete fém lábak kiemelik a komód ipari jellegét. Az asztalban két zárható rekesz, egy fiók és két nyitott polc található. Tökéletes tárolóheyként használhatók audio, video, hifi berendezések és tartozékok számára. A bútor tágas felső lapja ideális a TV vagy egyébb dekorációk elhelyezésére. A TV asztal időtlen formatervezése sokféle bútorral, anyaggal kombinálható. A sorozat bútoraival kombinálva harmonikus, vizuálisan összetartó megjelenést hozz létre a belső térben. Magasság: 55 cmSzélesség: 170 cmMélység: 42 cmSzín: natúr, feketeAnyag: tömör fa, fém

Ez a termék a kategóriába tartozik TV-asztalok a TV alatt, a márkához tartozik Furniria, színben c6a27e, anyagi változat az Faipari, az e-shopban megtalálod Estilofina.hu.

Termék Stílusos TV asztal Lucian 170 cm csoport termékei között található TV asztalok, márka kínálatában szerepel Furniria, a színváltozat az c6a27e, az anyag az Faipari, boltban megtalálod Estilofina.hu.

Stílusos TV asztal Lucian 170 cm - termék paraméterei

Színc6a27e
AnyagFaipari
KategóriaTV-asztalok a TV alatt, TV asztalok
MárkaFurniria
Színc6a27e
AnyagFaipari
E-shopEstilofina.hu

Stílusos TV asztal Lucian 170 cm - ár és elérhetőség előzményei

Stílusos TV asztal Lucian 170 cm - egyéb érdekes termékek

Stílusos TV asztal Lucian 170 cm - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?