Stílusos TV asztal Desiree 120 cm

Stílusos TV asztal Desiree 120 cm

Stílusos TV asztal Desiree 120 cm

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 326 090 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Stílusos TV asztal Desiree 120 cm - termékleírás

Stílusos TV asztal Desiree 120 cm A Desiree TV asztal a skandináv formatervezés büszke képviselője. Jellemző tulajdonsága a tiszta vonalvezetés, lekerekített sarkok és lábak. Környezetbarát eszközökkel kezelt tölgyfából és MDF-ből készült. A natúr és fehér szín kombinációja kellemes hatást kelt. Az asztal tárolóhelyet kínál audio, video és hifi berendezések és kiegészítők számára. A fenti nagy polc nem csak a TV-hez használható, hanem helyet adhat dekoratív elemek, például képek, gyertyák vagy virágok számára is. Időtlen stílusával tökéletesen passzol a különböző lakberendezési irányzatokhoz. A sorozat bútoraival kombinálva harmonikus, vizuálisan összetartó megjelenést hozz létre a belső térben. Magasság: 49 cmSzélesség: 120 cmMélység: 40 cmSzín: natúr, fehérAnyag: tömör tölgyfa, MDF

Termék Stílusos TV asztal Desiree 120 cm csoport termékei között található TV-asztalok a TV alatt, a márkához tartozik Furniria, színben c6a27e, anyagi változat az Faipari, az e-shopban megtalálod Estilofina.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja TV asztalok, márka kínálatában szerepel Furniria, a színváltozat az c6a27e, az anyag az Faipari, boltban megtalálod Estilofina.hu.

Stílusos TV asztal Desiree 120 cm - termék paraméterei

Színc6a27e
AnyagFaipari
KategóriaTV-asztalok a TV alatt, TV asztalok, Buszok
MárkaFurniria
Színc6a27e
AnyagFaipari
E-shopEstilofina.hu

Stílusos TV asztal Desiree 120 cm - ár és elérhetőség előzményei

Stílusos TV asztal Desiree 120 cm - egyéb érdekes termékek

Stílusos TV asztal Desiree 120 cm - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?