Stílusos TV asztal Abraxas 180 cm

Stílusos TV asztal Abraxas 180 cm

Stílusos TV asztal Abraxas 180 cm

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 299 999 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Stílusos TV asztal Abraxas 180 cm - termékleírás

Stílusos TV asztal Abraxas 180 cm Az elegáns TV-asztal nagyszerű dekorációt jelent majd a dolgozószobában vagy a nappaliban. Kiváló minőségű anyagból masszív fából készült retro stílusú lábakkal, ez a TV-asztal stabil és tartós. Az egy polccal és két ajtóval osztott nyitott terek bőséges tárhelyet biztosítanak tévékészülékének, audio / videó berendezéseinek, valamint olyan dolgoknak, mint magazinok, könyvek és egyéb apró cikkek. A tölgyfa természetes színének köszönhetően az asztal minden házba alkalmas. Méretek: 180cm x 44cm x 55cm (H x Sz x H)Anyaga: tömör tölgy, tölgy furnérFelület: pigmentált olajSzín: természetes

Termék Stílusos TV asztal Abraxas 180 cm csoport termékei között található TV-asztalok a TV alatt, a márkához tartozik Dkton, színben c6a27e, anyagi változat az Faipari, az e-shopban megtalálod Estilofina.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja TV asztalok, márka kínálatában szerepel Dkton, a színváltozat az c6a27e, az anyag az Faipari, boltban megtalálod Estilofina.hu.

Stílusos TV asztal Abraxas 180 cm - termék paraméterei

Színc6a27e
AnyagFaipari
KategóriaTV-asztalok a TV alatt, TV asztalok
MárkaDkton
Színc6a27e
AnyagFaipari
E-shopEstilofina.hu

Stílusos TV asztal Abraxas 180 cm - ár és elérhetőség előzményei

Stílusos TV asztal Abraxas 180 cm - egyéb érdekes termékek

Stílusos TV asztal Abraxas 180 cm - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?