Stílusos TV asztal Kaia

Stílusos TV asztal Kaia

Stílusos TV asztal Kaia

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 246 590 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Stílusos TV asztal Kaia - termékleírás

Stílusos TV asztal Kaia A Kaia TV asztal skandináv formatervezés és lábazat nyers ipari megjelenése lenyűgöző kapocsolata. A bútorok figyelemre méltó tulajdonsága az elülső részt díszítő parketta mintázat. A fekete, por-szórt fémből készült lábazat és a fa elemek kontrasztja kiemeli a bútor ipari jellegét. A kis arany fogantyúk tökéletesen kiegészítik a bútor vonzó kialakítását. Tökéletes tárolóhelyet kínál különféle audio, video berendezések és tartozékok számára, a kábel lyuk segíti a kábelek zavartalan elvezetését. A TV asztal időtlen kialakítása remekül megállja a helyét modern, skandináv stílusban berendezett otthonokban. Szín: natúr, feketeAnyag: tölgy furnér, fém, MDF Magasság 50 cm Szélesség 160 cm Mélység 43 cm Súly 35,2 kg

Termék Stílusos TV asztal Kaia csoport termékei között található TV-asztalok a TV alatt, a márkához tartozik Furniria, színben c6a27e, anyagi változat az fém, az e-shopban megtalálod Estilofina.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja TV asztalok, márka kínálatában szerepel Furniria, a színváltozat az c6a27e, az anyag az fém, boltban megtalálod Estilofina.hu.

Stílusos TV asztal Kaia - termék paraméterei

Színc6a27e
AnyagFém
KategóriaTV-asztalok a TV alatt, TV asztalok
MárkaFurniria
Színc6a27e
Anyagfém
E-shopEstilofina.hu

Stílusos TV asztal Kaia - ár és elérhetőség előzményei

Stílusos TV asztal Kaia - egyéb érdekes termékek

Stílusos TV asztal Kaia - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?