Stílusos TV asztal Micheal 170 cm

Stílusos TV asztal Micheal 170 cm

Stílusos TV asztal Micheal 170 cm

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 407 390 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Stílusos TV asztal Micheal 170 cm - termékleírás

Stílusos TV asztal Micheal 170 cm A Micheal TV asztal harmonikusan ötvözi a rusztikus és az ipari formatervezési elemeket. Az sötét füstös felületét jellegzetes fém lábak és fogantyúk egészítik ki, amelyek aláhúzzák a bútor ipari hangulatát. Az asztal tárolóhelyet kínál audio, video és hifi berendezések és kiegészítők számára. A kábel lyuk segíti a kábelek zavartalan elvezetését. A fenti nagy polc nem csak a TV-hez használható, hanem helyet adhat dekoratív elemek, például képek, gyertyák vagy virágok számára is. A komód vonzó kiegészítőként a konyhában vagy nappaliban, irodában használható. A sorozat más bútoraival kombinálva harmonikus, vizuálisan összetartó megjelenést hozz létre a belső térben. Magasság: 55 cmSzélesség: 170 cmMélység: 42 cmSzín: füstös barna, feketeAnyag: tölgy furnér, fém

Termék Stílusos TV asztal Micheal 170 cm csoport termékei között található TV-asztalok a TV alatt, a márkához tartozik Furniria, színben 8c662d, anyagi változat az Faipari, az e-shopban megtalálod Estilofina.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja TV asztalok, márka kínálatában szerepel Furniria, a színváltozat az 8c662d, az anyag az Faipari, boltban megtalálod Estilofina.hu.

Stílusos TV asztal Micheal 170 cm - termék paraméterei

Szín8c662d
AnyagFaipari
KategóriaTV-asztalok a TV alatt, TV asztalok
MárkaFurniria
Szín8c662d
AnyagFaipari
E-shopEstilofina.hu

Stílusos TV asztal Micheal 170 cm - ár és elérhetőség előzményei

Stílusos TV asztal Micheal 170 cm - egyéb érdekes termékek

Stílusos TV asztal Micheal 170 cm - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?