Stílusos TV asztal Kimora

Stílusos TV asztal Kimora

Stílusos TV asztal Kimora

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 334 190 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Stílusos TV asztal Kimora - termékleírás

Stílusos TV asztal Kimora A Kimora TV asztal egy rendkívüli bútor vonzó 3D mintázatnak köszönhetően. A minta kialakítása érdekes fény- és árnyék játékot hoz létre, ráadásul a tölgyfa gyönyörű rajzolata szépen kiemelkedik a felületén. Tökéletes tárolóhelyet kínál különféle audio, video berendezések és tartozékok számára, a kábel lyuk segíti a kábelek zavartalan elvezetését. A felső lapja ideális hely kínál TV, érdekes dekorációk, képek vagy szobanövények számára. A bútor stílusa a modern vagy rusztikus otthonokban remekül megállja a helyét, a megjelenése díszíteni fogja az otthonát. Az azonos sorozat bútoraival kombinálva harmonikus, vizuálisan összetartó megjelenést hozz létre a belső térben. Szín: sötétbarna, feketeAnyag: tölgy furnér, fém Méretek: 50x160x41,2

Ezt a terméket a csoportban találja TV-asztalok a TV alatt, a márkához tartozik Furniria, színben 8c662d, anyagi változat az Faipari, az e-shopban megtalálod Estilofina.hu.

Termék Stílusos TV asztal Kimora termékcsoporthoz tartozik TV asztalok, márka kínálatában szerepel Furniria, a színváltozat az 8c662d, az anyag az Faipari, boltban megtalálod Estilofina.hu.

Stílusos TV asztal Kimora - termék paraméterei

Szín8c662d
AnyagFaipari
KategóriaBútor, TV-asztalok a TV alatt, TV asztalok
MárkaFurniria
Szín8c662d
AnyagFaipari
E-shopEstilofina.hu

Stílusos TV asztal Kimora - ár és elérhetőség előzményei

Stílusos TV asztal Kimora - egyéb érdekes termékek

Stílusos TV asztal Kimora - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?