Dizájn TV asztal Faysal 160 cm fehér dió

Dizájn TV asztal Faysal 160 cm fehér dió

Dizájn TV asztal Faysal 160 cm fehér dió

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 125 989 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Dizájn TV asztal Faysal 160 cm fehér dió - termékleírás

Dizájn TV asztal Faysal 160 cm fehér dió Ha egy eredeti darabot keres, amely otthona részévé válik és kiemeli modern ízlését, akkor a Faysal TV asztal tökéletes az Ön számára. Biztos lehet benne, hogy ennek a bútornak meglesz a helye otthonában, és maximálisan ki lesz használva. Nem csak a megjelenése miatt fogja szeretni, hanem az apró dolgai tárolására kínált hely miatt is. A fogantyú nélküli kialakítás még jobban kiemeli a tiszta összbenyomást. A tökéletes színkombináció könnyen kombinálható más kiegészítőkkel, bútorokkal, könnyedén beillesztheti a különböző belső stílusokba. Élvezze a sok kellemes pillanatot családjával és barátaival tévézés közben. Méret: 160 cm x 166,7 cm x 29,5 cm (Sz x Ma x Mé)Anyaga: melamin táblaVastagság: 18mmSzín: fehér, barna

Ez a termék a kategóriába tartozik TV-asztalok a TV alatt, a márkához tartozik Sofahouse, színben 8c662d, anyagi változat az MDF, az e-shopban megtalálod Estilofina.hu.

Termék Dizájn TV asztal Faysal 160 cm fehér dió csoport termékei között található TV asztalok, márka kínálatában szerepel Sofahouse, a színváltozat az 8c662d, az anyag az MDF, boltban megtalálod Estilofina.hu.

Dizájn TV asztal Faysal 160 cm fehér dió - termék paraméterei

Szín8c662d
AnyagMDF
KategóriaKeresők, TV-asztalok a TV alatt, TV asztalok
MárkaSofahouse
Szín8c662d
AnyagMDF
E-shopEstilofina.hu

Dizájn TV asztal Faysal 160 cm fehér dió - ár és elérhetőség előzményei

Dizájn TV asztal Faysal 160 cm fehér dió - egyéb érdekes termékek

Dizájn TV asztal Faysal 160 cm fehér dió - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?