Komód Naia 96 cm

Komód Naia 96 cm

Komód Naia 96 cm

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 78 990 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Komód Naia 96 cm - termékleírás

Komód Naia 96 cm Különösen TV asztalnak használható, de a Naia 96 fiókos szekrény rengeteg tároló helyet kínál minden más dolog számára is. Ez a szekrény igazi látványosság a belsőtérben. Figyelembe véve a kortárs stílust, a Naia bútorok sorozatát úgy tervezték meg, hogy gyönyörű, modern stílust hozhasson otthonába rendkívüli áron.A komód lábai minőségi tölgyből készültek. Ennek a gyönyörű komódnak 2 ajtója van és egy központi tároló hely a technológia számára. Méretek: 96 cm x 38 cm x 61,5 cm (hossz x szélesség x magasság) Szín: fehérAnyaga: fa, tölgyfa lábak,1 fiók, 2 ajtó

Termék Komód Naia 96 cm termékcsoporthoz tartozik TV-asztalok a TV alatt, a márkához tartozik Dkton, színben ffffff, anyagi változat az Faipari, az e-shopban megtalálod Estilofina.hu.

Ez a termék a kategóriába tartozik TV asztalok, márka kínálatában szerepel Dkton, a színváltozat az ffffff, az anyag az Faipari, boltban megtalálod Estilofina.hu.

Termék Komód Naia 96 cm csoport termékei között található Tároló asztalok, a márkához tartozik Dkton, a színváltozat az ffffff, Anyagösszetétel Faipari, az eladó ajánlatában Estilofina.hu.

Komód Naia 96 cm - termék paraméterei

Komód Naia 96 cm - ár és elérhetőség előzményei

Komód Naia 96 cm - egyéb érdekes termékek

Komód Naia 96 cm - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?