TV asztal Aidyn 200 cm

TV asztal Aidyn 200 cm

TV asztal Aidyn 200 cm

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 331 990 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

TV asztal Aidyn 200 cm - termékleírás

TV asztal Aidyn 200 cm Praktikus TV-asztal tárhellyel. Elegáns megjelenése van, és eleveníti a nappali helyét. A kialakítást fekete acél lábak egészítik ki, amelyek garantálják az asztal stabilitását. A minimalista stílus meleg és barátságos légkört biztosít a belső terekhez. A természetes és a fekete szín könnyen kombinálható a sokféle színnel. Az asztal tökéletesen illeszkedik mind a modern, mind az iparilag berendezett belső terekhez. Méretek: 200 cm x 42 cm x 45,5 cm (hossz x szélesség x magasság)Anyag: furnérozott tölgy, acélSzín: természetes, fekete

Termék TV asztal Aidyn 200 cm termékcsoporthoz tartozik TV-asztalok a TV alatt, a márkához tartozik Dkton, színben c6a27e, anyagi változat az Faipari, az e-shopban megtalálod Estilofina.hu.

Ez a termék a kategóriába tartozik TV asztalok, márka kínálatában szerepel Dkton, a színváltozat az c6a27e, az anyag az Faipari, boltban megtalálod Estilofina.hu.

TV asztal Aidyn 200 cm - termék paraméterei

Színc6a27e
AnyagFaipari
KategóriaTV-asztalok a TV alatt, TV asztalok
MárkaDkton
Színc6a27e
AnyagFaipari
E-shopEstilofina.hu

TV asztal Aidyn 200 cm - ár és elérhetőség előzményei

TV asztal Aidyn 200 cm - egyéb érdekes termékek

TV asztal Aidyn 200 cm - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?