Design irodai szék Vaschel fekete

Design irodai szék Vaschel fekete

Design irodai szék Vaschel fekete

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 82 690 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Design irodai szék Vaschel fekete - termékleírás

Design irodai szék Vaschel fekete A Vaschel irodai szék kényelmes helyet biztosít Önnek a dolgozószobában vagy az irodában. Modernnek tűnik, de ugyanakkor időtlen. Az ergonomikus kialakítású ülésnek és háttámlának köszönhetően ez az irodai szék igazán kényelmes. A magasságállítás funkció segítségével optimálisan igazíthatja a széket az ülési igényeihez. A szék stabilitását és könnyű mozgatását a kerekekkel ellátott talp biztosítja. Az elegáns Vaschel szék játékosan illeszkedik bármilyen enteriőrbe, miközben meghitt hangulatot varázsol irodájába és otthonába. Méret: 66cm x 102-110cm x 64cm (sz x ma x mé)Ülőrész mérete: 50cm x 48-56cm x 47cm (sz x ma x mé)Anyag: 100% poliészter, műanyagMax. terhelhetőség: 120kgSzín: fekete

Termék Design irodai szék Vaschel fekete csoport termékei között található Irodai székek, a márkához tartozik LuxD, a színes változat 000000, az anyagból műanyag, az e-shopban megtalálod Estilofina.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Műanyag székek, márka kínálatában szerepel LuxD, a színes változat 000000, az anyag az műanyag az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Design irodai szék Vaschel fekete - termék paraméterei

Szín000000
AnyagMűanyag
KategóriaSzékek, Irodai székek, Műanyag székek
MárkaLuxD
Szín000000
Anyagműanyag
E-shopEstilofina.hu

Design irodai szék Vaschel fekete - ár és elérhetőség előzményei

Design irodai szék Vaschel fekete - egyéb érdekes termékek

Design irodai szék Vaschel fekete - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?