Irodai szék Natasha mustársárga

Irodai szék Natasha mustársárga

Irodai szék Natasha mustársárga

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 69 690 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Irodai szék Natasha mustársárga - termékleírás

Natasha irodai szék mustársárga színben Natasha design irodai szék a modern és a retro stílus tökéletes kombinációja. Az extra vastag kárpitozású formázott ülésnek köszönhetően egész munkanapon át kényelmesen ülhet rajta. A mustárságra bársony borítás a fekete fém talppal kombinálva bármilyen stílusba beilleszthető. A szék fém váza kerekekkel rendelkezik, amelyek megkönnyítik a munkaasztal mögötti mozgást, de a szobában a székkel való mozgást és a szék mozgatását a szobában egyaránt. A vonzó, időtálló kialakítás lehetővé teszi a könnyű beillesztést bármilyen környezetbe - csak próbálja ki! Méret: 58cm x 81-91cm x 61cm (szélesség x magasság x mélység)Ülőrész mérete: 45cm x 47-57cm x 47cm (szélesség x magasság x mélység)Szín: mustársárga, feketeAnyag: bársony (100% poliészter), fémMax. teherbírás: 120kg

Termék Irodai szék Natasha mustársárga csoport termékei között található Irodai székek, a márkához tartozik LuxD, a színes változat ffdb58, az anyagból fém, az e-shopban megtalálod Estilofina.hu.

Irodai szék Natasha mustársárga - termék paraméterei

Színffdb58
AnyagFém
KategóriaSzékek, Irodai székek
MárkaLuxD
Színffdb58
Anyagfém
E-shopEstilofina.hu

Irodai szék Natasha mustársárga - ár és elérhetőség előzményei

Irodai szék Natasha mustársárga - egyéb érdekes termékek

Irodai szék Natasha mustársárga - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?