Irodai szék Alarik sötétszürke

Irodai szék Alarik sötétszürke

Irodai szék Alarik sötétszürke

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 81 990 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Irodai szék Alarik sötétszürke - termékleírás

Irodai szék Alarik sötétszürke A stílusos Alarik irodai szék a modernitás, a retro stílus és az egyszerűség tökéletes kombinációja. Ez a szék egy olyan darab, amely kiált a kényelmességtől. A bársonyhuzat elegáns fekete fém lábakkal kombinálva egyedi megjelenést hoz létre, amely minden belső teret felvidít. Az ülőmagasságát és dőlésszögét könnyen beállíthatja. A csillaglábán talalható görgőknek köszönhetően a szék gond nélkül mozgosítható. Méret: 59 cm x 58,5 cm x 88,5 cm (H x Sz x Ma)Szín: sötétszürke, feketeAnyag: textil, fém

Termék Irodai szék Alarik sötétszürke csoport termékei között található Irodai székek, a márkához tartozik Dkton, a színes változat 000000, az anyagból műanyag, az e-shopban megtalálod Estilofina.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Műanyag székek, márka kínálatában szerepel Dkton, a színes változat 000000, az anyag az műanyag az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Irodai szék Alarik sötétszürke - termék paraméterei

Szín000000
AnyagMűanyag
KategóriaSzékek, Irodai székek, Műanyag székek
MárkaDkton
Szín000000
Anyagműanyag
E-shopEstilofina.hu

Irodai szék Alarik sötétszürke - ár és elérhetőség előzményei

Irodai szék Alarik sötétszürke - egyéb érdekes termékek

Irodai szék Alarik sötétszürke - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?