Design irodai szék Dana sötétbarna műbőr

Design irodai szék Dana sötétbarna műbőr

Design irodai szék Dana sötétbarna műbőr

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 77 190 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Design irodai szék Dana sötétbarna műbőr - termékleírás

Design irodai szék Dana sötétbarna műbőr A Dana irodai szék minden iroda stílusát kiegészíti. Könnyedén beillesztheti különféle belső stílusokba. A vonzó dizájn a háttámla és a karfa belső oldalán található gyémántvarrások eredménye. A sötétbarna eco-bőr kárpitozás luxus benyomást kelt. Ergonomikus formájának és kialakításának köszönhetően kényelmes ülést és megtámasztást biztosít a hátnak. A kerekek talpa kiváló rugalmasságot biztosít és megkönnyíti a szék mozgatását. Az elegáns kialakítású Dana szék meghitt hangulatot varázsol dolgozószobájába és otthonába. Méret: 50cm x 81-91cm x 56cm (sz x ma x mé)Ülőrész magassága: 42-52cmAnyag: műbőr, fémSzín: fekete, sötétbarna

Termék Design irodai szék Dana sötétbarna műbőr termékcsoporthoz tartozik Irodai székek, a márkához tartozik Furniria, a színes változat 8c662d, az anyagból fém, az e-shopban megtalálod Estilofina.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Irodai kiegészítők, márka kínálatában szerepel Furniria, színes változatban 8c662d, az anyag az fém, az eladó ajánlatában Estilofina.hu.

Design irodai szék Dana sötétbarna műbőr - termék paraméterei

Szín8c662d
AnyagFém
KategóriaSzékek, Bárok, Irodai székek, Irodai kiegészítők
MárkaFurniria
Szín8c662d
Anyagfém
E-shopEstilofina.hu

Design irodai szék Dana sötétbarna műbőr - ár és elérhetőség előzményei

Design irodai szék Dana sötétbarna műbőr - egyéb érdekes termékek

Design irodai szék Dana sötétbarna műbőr - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?