Design irodai szék Roma fekete

Design irodai szék Roma fekete

Design irodai szék Roma fekete

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 67 590 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Design irodai szék Roma fekete - termékleírás

Design irodai szék Roma fekete Minden iroda fontos része kétségtelenül egy jó minőségű irodai szék. Könnyedén beillesztheti különféle belső stílusokba. A Roma szék kényelmes ülést biztosít munka közben. Ergonomikus formája kellemes ülést biztosít hosszú munkavégzés közben is. A magasságállítás funkció segítségével optimálisan igazíthatja a széket az ülési igényeihez. A szék stabilitását és könnyű mozgatását a kerekekkel ellátott talp biztosítja. Adja meg magának és egészségének a legjobbat, és szerezzen be egy irodai széket, amely soha nem hagy cserben. A Roma székbe első látásra beleszeret. Méret: 68cm x 117-127cm x 60cm (sz x ma x mé)Ülőrész mérete: 48cm x 48-58cm x 45cm (sz x ma x mé)Anyag: öko-bőr (100% poliuretán), fémMax. terhelhetőség: 120kgSzín: fekete

Ezt a terméket a csoportban találja Irodai székek, a márkához tartozik LuxD, a színes változat 000000, az anyagból fém, az e-shopban megtalálod Estilofina.hu.

Design irodai szék Roma fekete - termék paraméterei

Szín000000
AnyagFém
KategóriaSzékek, Irodai székek
MárkaLuxD
Szín000000
Anyagfém
E-shopEstilofina.hu

Design irodai szék Roma fekete - ár és elérhetőség előzményei

Design irodai szék Roma fekete - egyéb érdekes termékek

Design irodai szék Roma fekete - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?