Design irodai szék Uriela dió / fekete

Design irodai szék Uriela dió / fekete

Design irodai szék Uriela dió / fekete

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 126 990 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Design irodai szék Uriela dió / fekete - termékleírás

Design irodai szék Uriela dió / fekete Az Uriela irodai szék kényelmes ülőhelyet biztosít a mindennapi munkája során. Modernnek tűnik, de ugyanakkor időtlen. Az ergonomikus kialakítású ülésnek és háttámlának köszönhetően ez az irodai szék igazán kényelmes. A párnázott ülés és háttámla kényelmes ülést biztosít, míg a műbőr és a faanyag kombinációja stílusos dizájnt kölcsönöz az irodai széknek. A magasságállítás funkció segítségével optimálisan igazíthatja a széket az ülési igényeihez. A szék stabilitását és könnyű mozgását a kerekekkel ellátott talp biztosítja. Az Uriela szék elegáns kialakításával meghitt hangulatot varázsol irodájába és otthonába. Méret: 64cm x 113-123cm x 74cm (sz x ma x mé)Ülőrész mérete: 50cm x 45-56cm x 47cm (sz x ma x mé)Anyag: szintetikus bőr (100% poliuretán), fém, diófa, műanyagMax. terhelhetőség: kb 130kgSzín: fekete, természetes barna, ezüst

Termék Design irodai szék Uriela dió / fekete termékcsoporthoz tartozik Irodai székek, a márkához tartozik LuxD, a színes változat 8c662d, az anyagból Faipari, az e-shopban megtalálod Estilofina.hu.

Design irodai szék Uriela dió / fekete - termék paraméterei

Szín8c662d
AnyagFaipari
KategóriaSzékek, Irodai székek
MárkaLuxD
Szín8c662d
AnyagFaipari
E-shopEstilofina.hu

Design irodai szék Uriela dió / fekete - ár és elérhetőség előzményei

Design irodai szék Uriela dió / fekete - egyéb érdekes termékek

Design irodai szék Uriela dió / fekete - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?