Design irodai szék Dana kék bársony

Design irodai szék Dana kék bársony

Design irodai szék Dana kék bársony

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 79 890 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Design irodai szék Dana kék bársony - termékleírás

Dana design irodai szék kék bársony huzattal A Dana szék minden iroda enteriőrjét remekül kiegészítheti, több különböző stílussal is könnyedén kombinálható. A háttámla és a karfa belső oldalán található gyémántvarrás vonzó dizájnt kölcsönöz, a bársonykék huzat pedig luxus benyomást kelt. Ergonomikus formájának és kialakításának köszönhetően kényelmes a hosszútávú üléshez, és megtámasztást biztosít a hátnak. A kerekek rugalmas anyagból készülnek, ami megkönnyíti a szék mozgatását. Az elegáns kialakítású Dana szék otthonos hangulatot varázsol az irodába, vagy akár otthoni dolgozószobájába. Méret: 50cm x 81-91cm x 56cm (szélesség x magasság x mélység)Ülőrész magassága: 42-52cmAnyag: bársony, fémSzín: fekete, kék

Ez a termék a kategóriába tartozik Irodai székek, a márkához tartozik Furniria, a színes változat 000000, az anyagból fém, az e-shopban megtalálod Estilofina.hu.

Design irodai szék Dana kék bársony - termék paraméterei

Szín000000
AnyagFém
KategóriaSzékek, Irodai székek
MárkaFurniria
Szín000000
Anyagfém
E-shopEstilofina.hu

Design irodai szék Dana kék bársony - ár és elérhetőség előzményei

Design irodai szék Dana kék bársony - egyéb érdekes termékek

Design irodai szék Dana kék bársony - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?