Design irodai szék Jeffery matt zöld

Design irodai szék Jeffery matt zöld

Design irodai szék Jeffery matt zöld

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 63 090 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Design irodai szék Jeffery matt zöld - termékleírás

Design irodai szék Jeffery matt zöld Rugalmas és dinamikus, modern, egy kis klasszikussal – ilyen a Jeffery irodai szék. Az ergonomikusan kialakított polipropilén ülés kellemes tartást biztosít a hátnak. Az ülőrész szürke textil huzattal ellátott kárpittal van ellátva, melynek köszönhetően kényelmes az ülőhely. Öt könnyen futó görgő gondoskodik a szék mozgatásáról. A magasságállításnak köszönhetően könnyedén a munkaasztal magasságához igazíthatja. A Jeffery szék univerzálisan használható étkezőben, konyhában, irodában vagy dolgozószobában. Méret: 44cm x 85-97cm x 52cm (sz x ma x mé)Ülőrész magassága: 46-58 cmAnyag: fém, műanyag, textilSzín: fekete, matt zöld

Ez a termék a kategóriába tartozik Irodai székek, a márkához tartozik Furniria, a színes változat 000000, az anyagból műanyag, az e-shopban megtalálod Estilofina.hu.

Termék Design irodai szék Jeffery matt zöld csoport termékei között található Műanyag székek, márka kínálatában szerepel Furniria, a színes változat 000000, az anyag az műanyag az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Design irodai szék Jeffery matt zöld - termék paraméterei

Szín000000
AnyagMűanyag
KategóriaSzékek, Irodai székek, Műanyag székek
MárkaFurniria
Szín000000
Anyagműanyag
E-shopEstilofina.hu

Design irodai szék Jeffery matt zöld - ár és elérhetőség előzményei

Design irodai szék Jeffery matt zöld - egyéb érdekes termékek

Design irodai szék Jeffery matt zöld - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?