Design irodai szék Dana szürke bársony

Design irodai szék Dana szürke bársony

Design irodai szék Dana szürke bársony

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 89 790 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Design irodai szék Dana szürke bársony - termékleírás

Design irodai szék Dana szürke bársony A Dana irodai szék minden iroda stílusát kiegészíti. Könnyedén beillesztheti különféle belső stílusokba. A vonzó dizájn a háttámla és a karfa belső oldalán található gyémántvarrások eredménye. A bársonyszürke borítás luxus benyomást kelt. Ergonomikus formájának és kialakításának köszönhetően kényelmes ülést és megtámasztást biztosít a hátnak. A kerekek talpa kiváló rugalmasságot biztosít és megkönnyíti a szék mozgatását. Az elegáns kialakítású Dana szék meghitt hangulatot varázsol dolgozószobájába és otthonába. Méret: 50cm x 81-91cm x 56cm (sz x ma x mé)Ülőrész magassága: 42-52cmAnyag: bársony, fémSzín: fekete, szürke

Ezt a terméket a csoportban találja Irodai székek, a márkához tartozik Furniria, a színes változat 000000, az anyagból fém, az e-shopban megtalálod Estilofina.hu.

Termék Design irodai szék Dana szürke bársony termékcsoporthoz tartozik Irodai kiegészítők, márka kínálatában szerepel Furniria, színes változatban 000000, az anyag az fém, az eladó ajánlatában Estilofina.hu.

Design irodai szék Dana szürke bársony - termék paraméterei

Szín000000
AnyagFém
KategóriaSzékek, Irodai székek, Irodai kiegészítők
MárkaFurniria
Szín000000
Anyagfém
E-shopEstilofina.hu

Design irodai szék Dana szürke bársony - ár és elérhetőség előzményei

Design irodai szék Dana szürke bársony - egyéb érdekes termékek

Design irodai szék Dana szürke bársony - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?