Design irodai szék Laney mustársárga bársony

Design irodai szék Laney mustársárga bársony

Design irodai szék Laney mustársárga bársony

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 62 990 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Design irodai szék Laney mustársárga bársony - termékleírás

Design irodai szék Laney mustársárga bársony A Laney irodai szék kifinomult dizájnnal rendelkezik, és szokatlanul kényelmes ülést biztosít felhasználóinak. A szék jól néz ki, és kiváló tulajdonságokkal is rendelkezik. Az ülés alatt található mechanikával könnyedén beállíthatja az ülés magasságát. A szék stabilitását és könnyű mozgatását a kerekekkel ellátott talp biztosítja. Az ülést kiváló minőségű bársony kárpit borítja, jellegzetes dekoratív varrással. Stílusos és modern megjelenést ad a széknek a háttámla nyílása is. Csak a legjobbat add magadnak és egészségednek. Divatos módon kiegészíti az irodáját, szerves részévé válik. A szék 2 darabos készletként kerül értékesítésre, az ár 1 darabra vonatkozik. Méret: 56cm x 82cm x 58cm (sz x ma x mé)Ülőrész mérete: 50cm x 53cm x 45cm (sz x ma x mé)Anyag: bársony (100% poliészter), fémMax. terhelhetőség: 120kgSzín: fekete, mustársárga

Ez a termék a kategóriába tartozik Irodai székek, a márkához tartozik LuxD, a színes változat 000000, az anyagból fém, az e-shopban megtalálod Estilofina.hu.

Design irodai szék Laney mustársárga bársony - termék paraméterei

Szín000000
AnyagFém
KategóriaSzékek, Irodai székek
MárkaLuxD
Szín000000
Anyagfém
E-shopEstilofina.hu

Design irodai szék Laney mustársárga bársony - ár és elérhetőség előzményei

Design irodai szék Laney mustársárga bársony - egyéb érdekes termékek

Design irodai szék Laney mustársárga bársony - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?