Irodai szék Triston fekete műbőr

Irodai szék Triston fekete műbőr

Irodai szék Triston fekete műbőr

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 89 590 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Irodai szék Triston fekete műbőr - termékleírás

Irodai szék Triston fekete műbőr A magas kartámlás Triston irodai szék a modernitás és a stílusos megjelenés tökéletes kombinációja. Ez a szék egy olyan darab, amely kiált a kényelmességtől. A fekete műbőr huzat elegáns megjelenést hoz létre, amely minden belső teret felvidít. Az ülőmagasságát és dőlésszögét könnyen beállíthatja. A csillaglábán talalható görgőknek köszönhetően a szék gond nélkül mozgosítható. Méret: 59 cm x 63,5 cm x 114,5 cm (H x Sz x Ma)Szín: feketeAnyag: műbőr, fém, műanyag

Termék Irodai szék Triston fekete műbőr termékcsoporthoz tartozik Irodai székek, a márkához tartozik Dkton, a színes változat 000000, az anyagból műanyag, az e-shopban megtalálod Estilofina.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Műanyag székek, márka kínálatában szerepel Dkton, a színes változat 000000, az anyag az műanyag az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Irodai szék Triston fekete műbőr - termék paraméterei

Szín000000
AnyagMűanyag
KategóriaSzékek, Irodai székek, Műanyag székek
MárkaDkton
Szín000000
Anyagműanyag
E-shopEstilofina.hu

Irodai szék Triston fekete műbőr - ár és elérhetőség előzményei

Irodai szék Triston fekete műbőr - egyéb érdekes termékek

Irodai szék Triston fekete műbőr - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?