Luxus TV asztal Argentinas masszív fából

Luxus TV asztal Argentinas masszív fából

Luxus TV asztal Argentinas masszív fából

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 274 990 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Luxus TV asztal Argentinas masszív fából - termékleírás

Luxus TV asztal Argentinas masszív fából A modern Argentinas TV asztal tökéletes eleganciát kínál. Masszív akácfából készült, természetes kivitelben, a felület csak viaszozott és olajozott. A TV asztal 160 cm hosszú és elegendő tárolóhelyet biztosít. A középső részen helyezheti el az elektronikai dolgokat. A hátoldalon nyílás található a kábelek részére. 2 szekrényt tartalmaz. Ez a bútordarab tükrözni fogja az Ön természet iránt érzett szeretetét. Ön és a barátai lelkesedni fognak a mediterrán hangulatért! Kombinálja ezt a luxus komódot egyéb bútorokkal a kollekciónkból. Méretek (kb): 160 cm x 65 cm x 43 cm (SzxMaxMé) Nyitott rekeszek: 46 cm x 19 cm x 40 cm (SzxMaxMé) Ajtós szekrények: 51 cm x 42 cm x 40 cm (SzxMaxMé) Szín: természetes, feketeAnyag: masszív akácfa, fém Kézzel készült, természetes termék. Minden darab egyedi. A hátoldalon nyílás található a kábelek részére. Az asztal egészben kapható, a lábakat szükséges felszerelni. A kézimunka és a természetes anyag jellege miatt a vásárolt termék színe kissé eltérhet a képen láthatótól, valamint enyhe egyenetlenségeket tartalmazhat.

Ez a termék a kategóriába tartozik TV-asztalok a TV alatt, a márkához tartozik LuxD, színben 8c662d, anyagi változat az Faipari, az e-shopban megtalálod Estilofina.hu.

Termék Luxus TV asztal Argentinas masszív fából csoport termékei között található TV asztalok, márka kínálatában szerepel LuxD, a színváltozat az 8c662d, az anyag az Faipari, boltban megtalálod Estilofina.hu.

Luxus TV asztal Argentinas masszív fából - termék paraméterei

Szín8c662d
AnyagFaipari
KategóriaTV-asztalok a TV alatt, TV asztalok
MárkaLuxD
Szín8c662d
AnyagFaipari
E-shopEstilofina.hu

Luxus TV asztal Argentinas masszív fából - ár és elérhetőség előzményei

Luxus TV asztal Argentinas masszív fából - egyéb érdekes termékek

Luxus TV asztal Argentinas masszív fából - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?