Kerti ülőgarnitúra Tamasha II szürke - 4 személyes

Kerti ülőgarnitúra Tamasha II szürke - 4 személyes

Kerti ülőgarnitúra Tamasha II szürke - 4 személyes

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 590 790 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kerti ülőgarnitúra Tamasha II szürke - 4 személyes - termékleírás

Kerti ülőgarnitúra Tamasha II szürke - 1x kanapé, 2x fotel, 1x asztal Bútorra van szüksége teraszához, kertjéhez vagy erkélyéhez? Adjon esélyt az eredeti és stílusos Tamasha kerti szettnek. Az Ön privát békeoázisa egy elbűvölő modellt kap, amellyel teljes mértékben élvezheti a reggeli kávét, ebédet vagy egy meleg estét a csillagok bámulásával. Kényelem, elegancia és hosszú élettartam – ezek a készlet jellemzői. Ne feledkezzen meg az asztalról, amelyen mindig készen áll a harapnivalók tárolása. A szerkezet fémből készült, így a bútor teljesen ellenáll a korróziónak és a kedvezőtlen időjárási viszonyoknak. Éljen át rendkívüli pillanatokat a rendkívüli Tamasha kerti készlettel Méret - ülőfelület: 145 cm x 75 cm x 70 cm (sz x ma x ma)Méret - fotel: 2x73cm x 75cm x 70cm (sz x ma x ma)Méret - asztal: 122cm x 62cm x 70cm (sz x ma x ma)Anyaga: fém, szövet, habSzín: szürke

Termék Kerti ülőgarnitúra Tamasha II szürke - 4 személyes termékcsoporthoz tartozik Kerti bútor, a márkához tartozik Sofahouse, színben 8c8c8c, Anyagösszetétel anyag az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Kerti asztalok, a márkához tartozik Sofahouse, a színváltozat az 8c8c8c, az anyagból anyag, az e-shopban megtalálod Estilofina.hu.

Termék Kerti ülőgarnitúra Tamasha II szürke - 4 személyes termékcsoporthoz tartozik Kerti asztal, a márkához tartozik Sofahouse, színben 8c8c8c, Anyagösszetétel anyag az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Kerti ülőgarnitúra Tamasha II szürke - 4 személyes - termék paraméterei

Kerti ülőgarnitúra Tamasha II szürke - 4 személyes - ár és elérhetőség előzményei

Kerti ülőgarnitúra Tamasha II szürke - 4 személyes - egyéb érdekes termékek

Kerti ülőgarnitúra Tamasha II szürke - 4 személyes - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?