Kerti étkezőgarnitúra Yarisel szürke - 6 személyes

Kerti étkezőgarnitúra Yarisel szürke - 6 személyes

Kerti étkezőgarnitúra Yarisel szürke - 6 személyes

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 576 690 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kerti étkezőgarnitúra Yarisel szürke - 6 személyes - termékleírás

Kerti étkezőgarnitúra Yarisel szürke - 2x fotel, 1x kanapé, 2x szék, 1x asztal A Yarisel kerti szett eredeti és kellemes hangulatot hoz minden kertbe. Kényelem, elegancia és hosszú élettartam – ezek a készlet jellemzői. Ennek az egész összeállításnak az alapja egy alumínium alap. Egyszerű és minimalista formájával már masszívnak és stabilnak tűnik. Az edzett üveg asztallap ideális helyet biztosít kedvenc italának, egy csésze teának vagy más harapnivalóknak. Egészítse ki kerti készletét kerti kiegészítőkkel, amelyek még jobban kiemelik kertjét. A kerti szett gyengéd hatású, békét és kényelmet idéz. Kényeztesse magát egy egyedülálló pihenéssel a Yarisel készlettel. Méret - ülőfelület: 158cm x 62cm x 62cm (sz x ma x ma)Méret - fotel: 2x 61cm x 62cm x 62cm (sz x ma x ma)Méret - zsámoly: 2x40cm x 38cm x 40cm (sz x ma x ma)Méret - asztal: 120cm x 66cm x 60cm (sz x ma x ma)Anyaga: alumínium, szövet, edzett üvegSzín: szürke

Termék Kerti étkezőgarnitúra Yarisel szürke - 6 személyes termékcsoporthoz tartozik Kerti bútor, a márkához tartozik Sofahouse, színben 8c8c8c, Anyagösszetétel anyag az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Kerti székek, a márka gyártja Sofahouse, a színes változat 8c8c8c, anyagi változat az anyag, az eladó ajánlatában Estilofina.hu.

Termék Kerti étkezőgarnitúra Yarisel szürke - 6 személyes termékcsoporthoz tartozik Kerti asztalok, a márkához tartozik Sofahouse, a színváltozat az 8c8c8c, az anyagból anyag, az e-shopban megtalálod Estilofina.hu.

Kerti étkezőgarnitúra Yarisel szürke - 6 személyes - termék paraméterei

Kerti étkezőgarnitúra Yarisel szürke - 6 személyes - ár és elérhetőség előzményei

Kerti étkezőgarnitúra Yarisel szürke - 6 személyes - egyéb érdekes termékek

Kerti étkezőgarnitúra Yarisel szürke - 6 személyes - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?