Kerti étkezőgarnitúra Tarana II sötétbarna - 6 személyes

Kerti étkezőgarnitúra Tarana II sötétbarna - 6 személyes

Kerti étkezőgarnitúra Tarana II sötétbarna - 6 személyes

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 634 030 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kerti étkezőgarnitúra Tarana II sötétbarna - 6 személyes - termékleírás

Kerti étkezőgarnitúra Tarana II sötétbarna - 2x kanapé, 2x fotel, 1x asztal A Tarana kerti készlet sok mindent kínál. A kertben való ücsörgés és napozás a legjobb kikapcsolódás. A 6 személyes készlet kényelmet biztosít a családdal és a barátokkal való étkezés és pihenés során. A készlet 2 kanapéból, 2 fotelből és egy nagy téglalap alakú asztalból áll, amely minden vendég számára elegendő helyet garantál. A szerkezet alumíniumból készült, így a bútor teljesen ellenáll a korróziónak és a kedvezőtlen időjárási viszonyoknak. Nem tévedhetsz a Tariana felállással. Bárhová is helyezi, stílusos helyet biztosít Önnek. Méret - ülőfelület: 2 x 135 cm x 70 cm x 61 cm (sz x ma x ma)Méret - fotel: 2x 60cm x 70cm x 58cm (sz x ma x ma)Méret - asztal: 150cm x 75cm x 90cm (sz x ma x ma)Anyaga: alumínium, szövet, edzett üvegSzín: sötétbarna

Termék Kerti étkezőgarnitúra Tarana II sötétbarna - 6 személyes termékcsoporthoz tartozik Kerti bútor, a márkához tartozik Sofahouse, színben 8c662d, Anyagösszetétel anyag az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Ez a termék a kategóriába tartozik Kerti asztalok, a márkához tartozik Sofahouse, a színváltozat az 8c662d, az anyagból anyag, az e-shopban megtalálod Estilofina.hu.

Termék Kerti étkezőgarnitúra Tarana II sötétbarna - 6 személyes csoport termékei között található Kerti asztal, a márkához tartozik Sofahouse, színben 8c662d, Anyagösszetétel anyag az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Kerti étkezőgarnitúra Tarana II sötétbarna - 6 személyes - termék paraméterei

Kerti étkezőgarnitúra Tarana II sötétbarna - 6 személyes - ár és elérhetőség előzményei

Kerti étkezőgarnitúra Tarana II sötétbarna - 6 személyes - egyéb érdekes termékek

Kerti étkezőgarnitúra Tarana II sötétbarna - 6 személyes - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?