Kerti étkezőgarnitúra Kalliyan világosbarna - 6 személyes

Kerti étkezőgarnitúra Kalliyan világosbarna - 6 személyes

Kerti étkezőgarnitúra Kalliyan világosbarna - 6 személyes

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 770 330 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kerti étkezőgarnitúra Kalliyan világosbarna - 6 személyes - termékleírás

Kerti étkezőgarnitúra Kalliyan világosbarna - 2x fotel, 1x kanapé, 2x szék, 1x asztal A kert a kényelem és a béke helye, ahol szívesen tölti szabadidejét a nyári napokon. Pihenjen és finomhangolja kertjét a stílusos Kalliyan kerti készlettel, amely kellemes kényelmet és meghittséget kölcsönöz kertjének. Ennek az egész összeállításnak az alapja egy alumínium alap. Az edzett üvegből készült asztallap ideális helyet biztosít kedvenc italának, egy csésze teának vagy más harapnivalóknak. Ha ezt a bútort választja, nem kell aggódnia amiatt, hogy vendégei jól érzik-e magukat. Már az első pillantása elvarázsolja és azt suttogja, hogy megadja a megérdemelt kényelmet. Méret - ülőfelület: 154 cm x 82 cm x 69 cm (sz x ma x ma)Méret - fotel: 2x 66cm x 82cm x 69cm (sz x ma x ma)Méret - zsámoly: 2x40cm x 38cm x 40cm (sz x ma x ma)Méret - asztal: 130cm x 68cm x 70cm (sz x ma x ma)Anyaga: alumínium, szövet, edzett üvegSzín: világos barna

Termék Kerti étkezőgarnitúra Kalliyan világosbarna - 6 személyes termékcsoporthoz tartozik Kerti bútor, a márkához tartozik Sofahouse, színben c6a27e, Anyagösszetétel anyag az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Ez a termék a kategóriába tartozik Kerti székek, a márka gyártja Sofahouse, a színes változat c6a27e, anyagi változat az anyag, az eladó ajánlatában Estilofina.hu.

Termék Kerti étkezőgarnitúra Kalliyan világosbarna - 6 személyes csoport termékei között található Kerti asztalok, a márkához tartozik Sofahouse, a színváltozat az c6a27e, az anyagból anyag, az e-shopban megtalálod Estilofina.hu.

Kerti étkezőgarnitúra Kalliyan világosbarna - 6 személyes - termék paraméterei

Kerti étkezőgarnitúra Kalliyan világosbarna - 6 személyes - ár és elérhetőség előzményei

Kerti étkezőgarnitúra Kalliyan világosbarna - 6 személyes - egyéb érdekes termékek

Kerti étkezőgarnitúra Kalliyan világosbarna - 6 személyes - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?