Kerti étkezőgarnitúra Yassah világosbarna - 6 személyes

Kerti étkezőgarnitúra Yassah világosbarna - 6 személyes

Kerti étkezőgarnitúra Yassah világosbarna - 6 személyes

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 727 090 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Kerti étkezőgarnitúra Yassah világosbarna - 6 személyes - termékleírás

Kerti étkezőgarnitúra Yassah világosbarna - 6x szék, 1x asztal Az egyszerű Yassah kerti készlet praktikus kiegészítője lesz bármely kertnek. Ezzel az étkezőasztallal bizonyíthatja elegancia érzését, és pihenéssel töltheti fel szabadidejét. Az exkluzív készlet egy kiváló minőségű asztalból és hat kényelmes székből áll. A székek beépített karfákkal rendelkeznek, amelyek növelik az üléskényelmet. A kerti asztal alumíniumból készült, edzett üveglappal. Ha ezt a kerti garnitúrát választja, nem kell aggódnia amiatt, hogy vendégei jól érzik-e magukat. Első pillantásra egyértelmű, hogy tökéletes kényelmet és kényelmet biztosít majd ülés közben. Méretek - szék: 6x55cm x 85cm x 55cm (sz x ma x ma)Méret - asztal: 150cm x 75cm x 90cm (sz x ma x ma)Anyaga: alumínium, edzett üvegSzín: világos barna

Termék Kerti étkezőgarnitúra Yassah világosbarna - 6 személyes termékcsoporthoz tartozik Kerti bútor, a márkához tartozik Sofahouse, színben c6a27e, Anyagösszetétel fém az e-shop kínálatában Estilofina.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Kerti székek, a márka gyártja Sofahouse, a színes változat c6a27e, anyagi változat az fém, az eladó ajánlatában Estilofina.hu.

Termék Kerti étkezőgarnitúra Yassah világosbarna - 6 személyes termékcsoporthoz tartozik Kerti asztalok, a márkához tartozik Sofahouse, a színváltozat az c6a27e, az anyagból fém, az e-shopban megtalálod Estilofina.hu.

Kerti étkezőgarnitúra Yassah világosbarna - 6 személyes - termék paraméterei

Kerti étkezőgarnitúra Yassah világosbarna - 6 személyes - ár és elérhetőség előzményei

Kerti étkezőgarnitúra Yassah világosbarna - 6 személyes - egyéb érdekes termékek

Kerti étkezőgarnitúra Yassah világosbarna - 6 személyes - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?